Toshiba luftvärmepumpar

Vill du ha hjälp att välja och få en luftvärmepump installerad. Vi är auktoriserade Toshiba återförsäljare

Certifierade kyltekniker som arbetar i Stockholm / Uppsala

Toshiba luftvärmepump en klassledare

Här nedan listar vi aktuella Toshiba luftvärmepumpar. Pris avser maskin, installationskostnad tillkommer. För privatpersoner så kan man nyttjar ROT-avdrag för installation av luftvärmepump. Läs mer på Skatteverket.

Luftvärmepumparna är har ett spann för utrymme den värmer, där den låga siffran visar om den skall användas som primär uppvärmningskälla och den övre om den är till för stödvärme.

Alla Toshiba luftvärmepumpar vi säljer är till för den nordiska marknaden. Dvs ej import.

Vill du läsa mer om Toshibas luftvärmepumpar, läs mer här i annat fall tar vi gärna emot ett samtal eller mail där vi kan förklara mer om våra värmepumpar.

Toshiba luftvärmepumpar är klassledande japansk kvalitet

Toshiba värmepump

Toshiba är en ledande tillverkare av kvalitetsprodukter för uppvärmning och kylning, inklusive luftvärmepumpar. Fördelarna med Toshiba luftvärmepumpar är många och inkluderar hög energieffektivitet, låg ljudnivå, enkel installation, miljövänlighet, och bekväm och lättanvänd fjärrkontroll.

Med ett brett utbud av modeller kan Toshiba tillgodose behoven för olika typer av fastigheter och användningsområden. Deras innovativa teknologi och smarta funktioner, inklusive wifi-styrning och automatisk svängning, ger en anpassad och effektiv uppvärmning och luftkonditionering.

Andra fördelar Toshiba värmepump inkluderar ett pålitligt och hållbart system, lång livslängd, och möjligheter till energibesparingar, vilket resulterar i lägre driftskostnader och en minskad miljöpåverkan. Genom att välja en Toshiba värmepump kan man lita på hög prestanda, komfort och pålitlighet.

Priser Toshiba luftvärmepumpar

SEIYA 25

För utrymmen 25-60m2
kr 12995 Kontakta för offert gällande installation
 • Energiklass A++
 • För attefallshus, garage & fritidshus
 • Drift ned till -25
Scop 4,6

SEIYA 35

För utrymmen 30-80m2
kr 14995 Kontakta för offert gällande installation
 • Energiklass A+
 • För attefallshus, garage & fritidshus
 • Drift ned till -25
Scop 4,5

SHORAI 25

För utrymmen 50-100m2
kr 18495 Kontakta för offert gällande installation
 • Energiklass A+++
 • Perfekt att kombinera med Frånluftsvärmepump
 • Drift ned till -25
SCOP 5,1

SHORAI 35

För utrymmen 75-125m2
kr 20995 Kontakta för offert gällande installation
 • Energiklass A+++
 • Svart design, WIFI, finns även i vit utan WIFI
 • Drift ned till -25
Scop 5,1

HAORI 25

För utrymmen 100-150m2
kr 21995 Kontakta för offert gällande installation
 • Energiklass A+++
 • Designmodell, Wifi, extra bra kyleffekt som AC
 • Drift ned till -25
Scop 5,1

HAORI 35

För utrymmen 110-180m2
kr 23995 Kontakta för offert gällande installation
 • Energiklass A+++
 • Designmodell, Wifi, extra bra kyleffekt som AC
 • Drift ned till -25
SCOP 5,1

DAISEIKAI 9,5 25

För utrymmen 100-150m2
kr 20995 Kontakta för offert gällande installation
 • Energiklass A+++
 • Testvinnare Folksam, inbyggd WIFI, kaminläge
 • Drift ned till -30
Scop 5,3

DAISEIKAI 9.5 35

För utrymmen 110-180m2
kr 22995 Kontakta för offert gällande installation
 • Energiklass A+++
 • Testvinnare Folksam, inbyggd WIFI, kaminläge
 • Drift ned till -30
Scop 5,1

GOLVMODELL ND

För utrymmen 75-120m2
kr 23995 Kontakta för offert gällande installation
 • Energiklass A+
 • Kan välja utblås uppe eller nere, vilket är enda på marknaden
 • Drift ned till -25
SCOP 4,3

Toshiba värmepump

Toshiba är en av världens ledande tillverkare av värmepumpar och är välkänd för att leverera produkter av hög kvalitet, driftsäkerhet och effektivitet. Deras värmepumpar kombinerar två bekväma funktioner – luftkonditionering och luftvärmepump, vilket gör dem till ett idealiskt val för att förbättra livskvaliteten på ett kostnadseffektivt sätt. 

Toshibas värmepumpar har en exceptionellt hög verkningsgrad i både värme- och kyldrift, vilket gör dem till det perfekta valet för våra nordiska breddgrader. De är väldigt energieffektiva och låter också väldigt lite. Toshiba värmepumpar är utrustade med modern teknik som inbyggd Wi-Fi och mobilapp för styrning av funktioner, vilket gör dem lättanvända och bekväma för användaren. 

Sammanfattningsvis är Toshiba värmepumpar det perfekta valet för att skapa ett behagligt inomhusklimat oavsett årstid, och tillhandahåller en pålitlig och effektiv lösning för dina behov.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor

Toshiba Luftvärmepump - Håll ditt hem varmt och effektivt

 Upplev optimal komfort med en Toshiba luftvärmepump. Energisnål, tyst och pålitlig – perfekt för det moderna hemmet.

Välkommen till ett bekvämare hem med Toshiba Luftvärmepump

Om du letar efter en Toshiba luftvärmepump som kombinerar komfort, energieffektivitet och tillförlitlighet, har du kommit rätt. Vår linje av Toshiba luftvärmepumpar erbjuder toppmodern teknik som garanterat håller ditt hem vid den perfekta temperaturen året om.

 

Varför välja en Toshiba Luftvärmepump?

Energieffektivitet: Våra Toshiba luftvärmepumpar är konstruerade för att minska din energiförbrukning och sänka dina uppvärmningskostnader utan att kompromissa med värmen i ditt hem. Med högklassiga energiklassningar får du en produkt som är snäll både mot plånboken och miljön.

 

Innovativ Teknologi: Toshiba är kända för sin innovation och våra luftvärmepumpar inkluderar de senaste funktionerna såsom programmerbar timer, självdianostik och Wi-Fi-kontroll, vilket gör det enkelt för dig att hålla ditt hem bekvämt på dina villkor.

 

Design och Komfort: En Toshiba värmepump är inte bara en enhet som effektivt reglerar ditt hemklimat, den har också en elegant design som smälter in perfekt i alla hem. Dess tysta drift säkerställer att ditt boende förblir en fridfull oas.

 

Pålitlig Prestanda: Varje Toshiba värmepump genomgår rigorösa tester för att säkra maximal prestanda även under de mest extrema väderförhållandena. Du kan lita på att din Toshiba pump levererar värme när du som mest behöver det.

 

Våra Populära Modeller

 • Toshiba Daiseikai: Marknadens ledande modell inom energieffektivitet och tystnad. Perfekt för dig som söker det allra bästa.
 • Toshiba Shorai: En pålitlig modell känd för sin balans mellan prestanda och prisvärdhet, vilket gör den till ett utmärkt värde för varje hushåll.
 • Toshiba Golvmodell ND: Optimerad för både uppvärmning och kylning, är detta det ultimata systemet för helårskomfort speciellt när du vill ha varma golv.

Professionell Installation och Service

Vi erbjuder fullständig installation och underhållstjänster av din nya Toshiba luftvärmepump. Våra certifierade tekniker ser till att din investering är korrekt installerad och bibehålls för optimal prestanda och lång livslängd.

 

Kontakta Oss

Är du redo att övergå till en mer energieffektiv och bekväm värmeupplevelse? Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt sortiment av Toshiba luftvärmepumpar och hur vi kan hjälpa dig att anpassa den perfekta lösningen för ditt hem.

 

Vad kostar en installation?

En installation har många olika variabler till vad som sätter priset. Vissa återförsäljare anger standardinstallationspris och sedan tillkommer kostnader på plats när kyltekniker är på plats och står där med en uppackad värmepump som du kanske har väntat på ett par månader. Då kan det vara svårt att säga nej. 

Vi bokar istället ett kostnadsfritt besök där vi först bedömer ert värme/kylbehov utifrån planlösning, klimatskal samt andra uppvärmningskällor.

Därefter räknar vi på priset. Är det under eller övervåning? Skall utedel monteras på vägg eller markstativ. Hur långa kylrör behövs. Skall innedelen monteras i en trappa? Det är som sagt många olika variabler som påverkar priset. Men efter vårt besök får du ett fast pris för installationen och slipper överraskningar.

Läs mer om priser för olika tillbehör här

Vad gör vi på en installation?

efter vårt kostnadsfria hembesök så kommer vi på utsatt tid och går igenom själv installationen.

Vi börjar med att sätta upp plattan på väggen där innedelen ska sitta, sen måttar vi ut var hålgenomföringen för kylrör, styrkebesked och kondensslangen ska vara.

sen monterar vi styrkabeln i innerdelen och sätter sedan upp innerdelen på väggen. Seda. Placerar vi utedelen på vad kunden önskar, vägg eller markstativ. Därefter kopplar vi kylrör mellan innerdelen och ytterdelen samt styrkabel och elanslutning. Sedan börjar vi vakuumsugning och läcksökningskontroll. Under tiden vi väntar på vakuumsugning så monterar vi täckkanaler för kylrör, kondensslang samt styrkabel. Efter vakuumsugning är det dags att fylla systemet med gas. Här övervakar vi såklart processen via manometerställ.

vidare testar vi systemet med kyla och värme, läcksöker igen när det är tryck i systemet och städar upp efter oss. Slutligen så går vi igenom produkten med kunden så de känner sig trygga med funktioner och fjärrkontroll.

Incert C 2489