Stubbfräsning

Ta bort stubbar

Stubbfräsning är det bästa sättet att bli av med en stubbe. Vi fräser stubbar i Stockholms län. Stubbfräsning ger rätt till RUT-avdrag 50% på arbetskostnaden som vi självklart ombesörjer att ansöka till Skatteverket åt dig.

Alltid fast pris

Om du behöver stubbfräsningstjänster i Stockholms län, leta inte längre! Vårt team är dedikerat till att erbjuda bra service och högkvalitativa resultat. Vi erbjuder olika priser beroende på storlek, djup och antal stubbar som behöver avlägsnas, så du kan vara trygg i att du får en rättvis och konkurrenskraftig pris. Inte nog med att vi fräser ner dina stubbar till en hög av träflis, vi hjälper också till att återställa din gräsmatta till dess forna glans – ge oss bara besked i förväg så att vi kan förbereda oss därefter.

Innan vi börjar, samarbetar vi med dig för att nå en överenskommet pris, och det är vad du betalar – inga dolda avgifter eller överraskningar. Vår standardprislista täcker de flesta jobb och vi strävar efter att hålla ytterligare kostnader till ett minimum. Dessutom tar vi hand om RUT-avdraget ansökningsprocessen åt dig som en extra fördel. Tveka inte att kontakta oss för alla dina stubbfräsning behov!

Att tänka på före stubbfräsning

När det gäller att ta bort stubbar är det viktigt att vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att säkerställa en säker och effektiv process. En av de saker du kan göra för att hjälpa till är att rensa bort skräp eller föremål som kan hindra tillgången till stubben, såsom grindar eller ömtåliga föremål. Om det behövs kan vi också installera skyddsstaket för att förhindra olyckor, men informera oss gärna i förväg. Dessutom, vänligen ge oss tydliga bilder på stubben tillsammans med en beskrivning av dess mått, så att vi kan utvärdera arbetet mer exakt. För att underlätta vårt arbete, undvik att gräva runt stubben eftersom det kan göra processen mer utmanande och till och med öka risken för att stubbfräsen välter.

För att effektivisera vårt arbete ber vi dig vänligen att identifiera och markera de stubbar som behöver tas bort innan vi anländer. Vi hjälper också gärna till med att ta bort buskar eller mindre träd om det behövs. Under stubbfräsningen kan det bli ganska högljutt, och träflisor kan flyga runt, så det är bäst att hålla sig borta från området av säkerhetsskäl. Var dock trygg att vi är fullt utrustade med skyddsutrustning, inklusive hjälmar, visir och skyddskläder för att säkerställa att processen är så säker som möjligt.

Vi är engagerade i att vara miljövänliga, och därför använder vi endast Akrylatbensin i stubbavlägsningsprocessen, vilket säkerställer en minimal koldioxidavtryck. Om du behöver hjälp med stubbfräsning, tveka inte att kontakta oss idag!

Våra priser på stubbfräsning

Fyll i vårt kontaktformulär

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor
Stubbfräsning

Ta bort stubbar - video

Här kan du se en video på hur vi tar bort stubbar med en av våra stubbfräsar. Välkommen att kontakta oss för hjälp att ta bort stubbar.