Vi monterar din luftvärmepump​

Vill du ha hjälp att välja och köpa en luftvärmepump installerad

Vi är certifierade kyltekniker och arbetar i Stockholm / Uppsala

Våra luftvärmepumpar

Vi har valt att arbeta samt sälja Toshiba & Panasonics luftvärmepumpar. De har hög kvalitet, hög verkningsgrad & låg energiförbrukning. Vi installerar främst hos privatpersoner och företag.

Som privatperson så får du ROT-avdrag på installationen. Ansökan till Skatteverket ombesörjer vi.

En luftvärmepump fungerar både för uppvärmning men även för svalkande kyla på sommaren.

Värmepumpen skall helst inte användas som primär värmekälla. Utan den arbetar bäst tillsammans med andra uppvärmningssystem.

Vi hjälper dig på plats vid ett kostnadsfritt hembesök konsultera vilken modell som är lämplig för er. 

Vad kostar installation?

När det gäller installationskostnaden finns det många variabler att ta hänsyn till. Vissa återförsäljare kan ge ett standard installationspris, men det här räknar inte in eventuella kostnader som kan uppstå på plats när kylteknikern dyker upp med din okopplade värmepump efter att ha väntat några månader. I sådana fall kan det vara svårt att avböja extra avgifter och kostnader.

Därför erbjuder vi en kostnadsfri konsultation där vi kan bedöma dina uppvärmnings- och kylbehov baserat på din planlösning, klimatskal och nuvarande uppvärmningskällor. På det här sättet kan du ha lugn och ro att veta exakt hur installationsprocessen går till, och du får den idealiska modellen för just ditt utrymme och dina krav.

När vi har fastställt dina specifika behov kan vi ge dig en fast prisuppgift för installationen. Detta kommer att ta hänsyn till faktorer som om det är en installation på över- eller underplan, om den utomhusenheten behöver monteras på vägg eller på ett markstativ, den nödvändiga längden på kylrören och om den inomhusenheten måste installeras i en trappa eller ovanför dörr. Med denna noggranna process kan våra kunder undvika obehagliga överraskningar och känna sig bekväma med priset de betalar för sin värmepumpsinstallation.

Luftvärmepumpar, vi monterar i södra Stockholm
Luftvärmepumpar är en svensk term som översätts till air-source heat pumps på engelska. Dessa typer av uppvärmningssystem använder el för att extrahera värme från luften utanför och överföra den till ditt hem. Under sommarmånaderna kan processen inverteras för att ge avkylning. De är ett energieffektivt alternativ eftersom de inte genererar värme från grunden som traditionella uppvärmningsmetoder som pannor eller ugnar. Istället flyttar de värme, vilket gör dem kapabla att producera värme med endast små mängder el. De är ett alltmer populärt val i Sverige och andra länder med kallt klimat, eftersom de kan ge värme även under vintern. Dessutom är de miljövänliga eftersom de producerar mindre koldioxidutsläpp jämfört med andra uppvärmningsalternativ.

Installation av luftvärmepump i södra Stockholm

Tomas på Gentas är Certifierad Kyltekniker och hjälper dig att köpa, serva, installera och konsultera luftvärmepumpar.

Kontakta Tomas för service och installation av luftvärmepump i södra Stockholm med kringliggande orter.

Installation av luftvärmepump i norra Stockholm och Uppsala

Robert på TrädgårdSmart är säljare och installatör av luftvärmepumpar i norra Stockholm och Uppsalaområdet. Han hjälper dig med installationen av luftvärmepump. 

Kontakta Robert för service och installation av luftvärmepump i norra Stockholm och Uppsalaområdet med kringliggande orter.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi kommer hem till dig för att se möjligheterna att installera en luftvärmepump utifrån dina behov och önskemål.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor

Installationskostnad luftvärmepump

* Efter ROT-avdrag enligt Skatteverkets regler.

** Framkörning inom 50km, extra avgifter tillkommer för milersättning vid längre avstånd, färjebiljetter, tull- och parkeringsavgifter. 

*** Anslutning av luftvärmepump med stickkontakt till befintligt jordat eluttag. Montering innedel max 250cm över mark. Utedel max 120cm.

Alla ovanstående priser är inkl. moms.

Incert C 2489