Vi monterar din luftvärmepump​

Vill du ha hjälp att välja och få en luftvärmepump installerad

Vi är certifierade kyltekniker och arbetar i Stockholm / Uppsala

Våra luftvärmepumpar

Vi har valt att arbeta samt sälja Toshiba & Panasonics luftvärmepumpar. De har hög kvalitet, hög verkningsgrad & låg energiförbrukning. Vi installerar främst hos privatpersoner och företag.

Som privatperson så får du ROT-avdrag på installationen. Ansökan till Skatteverket ombesörjer vi.

En luftvärmepump fungerar både för uppvärmning men även för svalkande kyla på sommaren.

Värmepumpen skall helst inte användas som primär värmekälla. Utan den arbetar bäst tillsammans med andra uppvärmningssystem.

Vi hjälper dig på plats vid ett kostnadsfritt hembesök konsultera vilken modell som är lämplig för er. 

Vad kostar installation?

En installation har många olika variabler till vad som sätter priset. Vissa återförsäljare anger standardinstallationspris och sedan tillkommer kostnader på plats när kyltekniker är på plats och står där med en uppackad värmepump som du kanske har väntat på ett par månader. Då kan det vara svårt att säga nej. 

Vi bokar istället ett kostnadsfritt besök där vi först bedömer ert värme/kylbehov utifrån planlösning, klimatskal samt andra uppvärmningskällor. Så du kan känna dig trygg med att du vet hur installationen kommer genomföras samt att du får rätt modell för din yta och behov.

Därefter räknar vi på priset. Är det under eller övervåning? Skall utedel monteras på vägg eller markstativ. Hur långa kylrör behövs. Skall innedelen monteras i en trappa? Det är som sagt många olika variabler som påverkar priset. Men efter vårt besök får du ett fast pris för installationen och slipper överraskningar.

Installation av luftvärmepump i södra Stockholm

Tomas på Gentas är Certifierad Kyltekniker och hjälper dig att köpa, serva, installera och konsultera luftvärmepumpar.

Kontakta Tomas för service och installation av luftvärmepump i södra Stockholm med kringliggande orter.

Installation av luftvärmepump i norra Stockholm och Uppsala

Robert på TrädgårdSmart är säljare och installatör av luftvärmepumpar i norra Stockholm och Uppsalaområdet. Han hjälper dig med installationen av luftvärmepump. 

Kontakta Robert för service och installation av luftvärmepump i norra Stockholm och Uppsalaområdet med kringliggande orter.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi kommer hem till dig för att se möjligheterna att installera en luftvärmepump utifrån dina behov och önskemål.

Installationskostnad luftvärmepump

* Efter ROT-avdrag enligt Skatteverkets regler.

** Framkörning inom 50km, extra avgifter tillkommer för milersättning vid längre avstånd, färjebiljetter, tull- och parkeringsavgifter. 

*** Anslutning av luftvärmepump med stickkontakt till befintligt jordat eluttag. Montering innedel max 250cm över mark. Utedel max 120cm.

Alla ovanstående priser är inkl. moms.