Vi monterar din luftvärmepump

Våra luftvärmepumpar

Vi har valt att sälja Toshiba & Panasonics luftvärmepumpar. Värmepumpen skall helst inte användas som primär värmekälla. 

Vad kostar installation?

En installation har många olika variabler till vad som sätter priset. Vissa återförsäljare anger standardinstallationspris och sedan tillkommer kostnader på plats när kyltekniker är på plats och står där med en uppackad värmepump som du kanske har väntat på ett par månader. Då kan det vara svårt att säga nej. 

Vi bokar istället ett kostnadsfritt besök där vi först bedömer ert värme/kylbehov utifrån planlösning, klimatskal samt andra uppvärmningskällor.

Därefter räknar vi på priset. Är det under eller övervåning? Skall utedel monteras på vägg eller markstativ. Hur långa kylrör behövs. Skall innedelen monteras i en trappa? Det är som sagt många olika variabler som påverkar priset. Men efter vårt besök får du ett fast pris för installationen och slipper överraskningar.

Installationskostnad luftvärmepump

* Efter ROT-avdrag enligt Skatteverkets regler.

** Framkörning inom 50km, extra avgifter tillkommer för milersättning vid längre avstånd, färjebiljetter, tull- och parkeringsavgifter. 

*** Anslutning av luftvärmepump med stickkontakt till befintligt jordat eluttag. Montering innedel max 250cm över mark. Utedel max 120cm.

Alla ovanstående priser är inkl. moms.

Kontakta oss