Trädgårdstjänster

Vi utför allehanda trädgårdstjänster

Våra främsta områden trädgårdstjänster i form av trädgårdsskötsel genom gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, slyröjning, trädfällning, höststädning. toppdressning, lövblåsning, beskärning av fruktträd samt plantering.

Trädgårdstjänster

Trädgårdstjänster på vårt företag är vi stolta över att vara experter inom trädgårdsskötsel och erbjuda en mängd olika tjänster för att säkerställa att din trädgård är väl underhållen och visuellt tilltalande. Om du behöver hjälp med att klippa gräsmattan, trimma buskar, plantera blommor eller till och med skapa en helt ny trädgård från grunden har vi dig täckt.

De tjänster vi inte utför i egen regi så samarbetar vi med en rad olika duktiga entreprenörer. Våra tjänster är tillgängliga för både privatpersoner, brf:er och företag och vårt team har erfarenhet av att arbeta med både mindre och större projekt. Dessutom är vi specialiserade på trädskötsel, så oavsett om du behöver en mindre beskärning eller en komplex trädfällning har vi de nödvändiga färdigheterna och kunskapen för att hantera jobbet.

Vårt ultimata mål är att designa och underhålla en trädgård som passar dina unika behov och preferenser, samtidigt som vi tar hänsyn till säkerhet och miljön. Vi uppmanar dig att kontakta oss idag för professionell hjälp med alla dina trädgårdsbehov.

Trädgårdsskötsel

7 timmar eller två personer á 3,5 timmar
kr 3980 Efter RUT-avdrag och framkörning
  • Exempel på arbete
  • Gräsklippning, trimning, beskärning, röjsågsarbete
  • Såga ned grenar, klippa häckar, dressa gräsmatta, höststädning, lövblåsning
Populär

Trädgårdsskötsel

14 timmar eller två personer á 7 timmar
kr 7460 Efter RUT-avdrag och framkörning
  • Exempel på arbete
  • Gräsklippning, trimning, beskärning, röjsågsarbete
  • Såga ned grenar, klippa häckar, dressa gräsmatta, höststädning, lövblåsning
Mest värde
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor
Gräsklippning av högt gräs trädgårdstjänster trädgårdsskötsel

RUT-avdrag är en fantastisk skattereduktion som är tillgänglig för alla som betalat för hushållsnära tjänster. Det kan inkludera trädgårdstjänster, städning, och mycket mer. Detta betyder att du kan dra av en del av kostnaden för dessa tjänster från din skatt, vilket kan spara dig en hel del pengar på årsbasis.

För att ansöka om RUT-avdrag är det viktigt att notera att du behöver ha betalat för tjänsten via faktura eller Internetbanken. Du kan sedan dra av upp till 50% av kostnaden, upp till en viss gräns som ändras varje år. För 2023 är gränsen satt till 75 000 kronor.

Det är också viktigt att notera att RUT-avdraget delas med ROT-avdraget, vilket innebär att du endast kan använda en av dem upp till 50 000 kronor per vuxen person i hushållet. 25 000 kronor är reserverade för den andra delen.

För att ansöka om RUT-avdrag, kan du enkelt använda den lättillgängliga blanketten ”Skattereduktion för reparation och underhåll av bostaden” när du deklarerar din inkomst. Vi kan hjälpa dig med denna process och se till att du får maximalt avdrag.

Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel kan vara en underbar hobby eller professionellt jobb för alla som uppskattar ett vackert utomhusutrymme. Det handlar inte bara om att odla växter, utan också om att vårda och behålla deras hälsa och skönhet. Trädgårdsskötsel inkluderar allt från plantering av frön eller plantor till daglig bevattning och gödsling, liksom ogräsrensning och beskärning av träd och buskar.

För att lyckas med trädgårdsskötsel är det viktigt att förstå de specifika behoven för varje typ av växt, till exempel skugga, sol och jordtyp. En välunderhållen trädgård kräver också regelbundet underhåll, som att ta bort ogräs och följa en gödningsplan.

För många kan trädgårdsskötsel vara en avkopplande och tillfredsställande hobby, där man får spendera tid utomhus. Medan för andra kan det också vara ett professionellt jobb som kräver utbildning och erfarenhet.

I första hand är trädgårdsskötseln viktig för att bevara skönheten och funktionen i utomhusutrymmen, men också för att säkerställa hälsan för växterna inom dem. En välskött trädgård är en visuellt lockande plats som inte bara kan öka värdet på ditt hem, utan också bidra till en mer hälsosam livsstil.

GENTAS: Din partner för enklare och effektivare trädgårdsskötsel

Oavsett om du har en stor trädgård eller en liten uteplats, kan trädgårdsskötsel vara en tidskrävande uppgift. Det är här GENTAS kommer in i bilden. Med ett team av erfarna och kunniga trädgårdsexperter erbjuder GENTAS en rad tjänster för att hjälpa dig att underhålla och förbättra din utomhusyta.

 

Stubbfräsning och stubbavlägsnande

En av de mest populära tjänsterna som GENTAS erbjuder är stubbfräsning. Om du har gamla trädstubbar som tar upp utrymme i din trädgård, kan GENTAS ta bort dem på ett säkert och effektivt sätt. De använder sig av avancerade stubbfräsar för att mala ner stubben till under marknivån, vilket gör det möjligt för dig att återanvända ytan för ny plantering eller landskapsdesign.

 

Trädgårdsunderhåll

Utöver stubbavlägsnande erbjuder GENTAS även en rad andra trädgårdsskötseltjänster. Dessa inkluderar gräsklippning, beskärning av buskar och träd, ogräsbekämpning, trädgårdsrenovering och mycket mer. Oavsett storleken på ditt trädgårdsprojekt, kan GENTAS hjälpa till att göra det mer hanterbart.

 

Professionell rådgivning

GENTAS team av trädgårdsexperter kan även ge dig professionella råd och vägledning för ditt trädgårdsprojekt. Oavsett om du vill skapa en ny trädgårdsdesign, välja de bästa växterna för din jordtyp, eller lära dig mer om hur du bäst tar hand om dina växter, kan GENTAS ge dig den information och de verktyg du behöver för att lyckas.

 

Kostnadseffektivitet

Att anlita GENTAS för ditt trädgårdsarbete kan också vara en kostnadseffektiv lösning. Istället för att investera i dyra trädgårdsredskap som du kanske bara använder några gånger per år, kan du lita på GENTAS professionella utrustning och expertis.

 

Så oavsett om du behöver hjälp med att ta bort en envis stubbe, underhålla din trädgård, eller bara behöver lite råd och vägledning, är GENTAS här för att göra din trädgårdsskötsel enklare och mer effektiv. Besök deras hemsida för mer information om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig med ditt trädgårdsprojekt.