Vi hjälper dig med att stubbfräsa

Vi hjälper dig med att stubbfräsa

Revolutionera Din Trädgård med Professionell Stubbfräsning

Drömmer du om en slät och vacker trädgård fri från gamla stubbar? Gentas är din partner i att göra denna dröm till verklighet med vår högklassiga stubbfräsa-service. Vår expertis och avancerade utrustning tar bort besvärliga stubbar och förnyar din utomhusmiljö snabbt och effektivt.

Vårt mål är att tillhandahålla en sömlös upplevelse för kunderna, oavsett om de har ett litet eller stort projekt. Vår personal tillämpar strategi för varje stubbfräsning, vilket ger hållbara resultat utan att föra med sig någon skada på omgivningen.

 

Varför Välja Att Stubbfräsa?

Avlägsnandet av stubbar kan förvandla en plottrig yta till en jämn och användbar del av din trädgård. Genom att välja att stubbfräsa, slipper du inte bara en oönskad stubbe, utan du minimerar också risken för skadedjur och svampinfektioner som ofta dras till döende stubbar.

 

Förstklassiga Stubbfräsare Skapar Underbara Ytor

Vår moderna stubbfräsningsutrustning hanterar alla typer av stubbar, oavsett storlek eller plats i södra Stockholms län inklusive Nacka, Huddinge, och Haninge. Vår process lämnar minimal påverkan på omgivningen och ger möjlighet till omedelbar nyplantering eller anläggning av gräsmatta där stubben tidigare satt.

 

Skräddarsydda Lösningar för Din Mark

Vi erbjuder anpassade tjänster för såväl små privata kunder som stora kommersiella projekt. Vårt team av stubbfräsningsexperter har lång erfarenhet och säkerställer att varje jobb utförs med precision och omsorg.

 

Prissättning Utan Dolda Avgifter

Vi strävar efter 100% transparens i vår prissättningsmodell. Priset för att stubbfräsa beräknas baserat på stubbens diameter, antal stubbar och tillgänglighet till platsen. Kunden får en fullständig kostnadsuppgift före arbetsstart, vilket skapar trygghet och förtroende.

 

Engagemang för Miljön

Gentas är även dedikerade till miljöskydd. Restprodukter från stubbfräsningen, som träflis, återanvänds i rabatter eller komposteras på ett hållbart sätt. På detta vis bidrar vi till en grönare framtid med varje stubbe vi tar bort.

 

Boka Din Stubbfräsning Idag

Är du redo att ge din tomt en makeover? Kontakta Gentas för att diskutera hur vår stubbfräsningstjänst kan hjälpa dig att förverkliga din vision. Vårt professionella team står till tjänst för att erbjuda bästa möjliga service med resultat som talar för sig själva.

 

Skicka in din förfrågan på kontaktformuläret nedan.

 

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor

Vanliga Frågor och Svar Om Stubbfräsning

Vad är stubbfräsning?

Stubbfräsning är processen att avlägsna en stubbe genom att gradvis förvandla den till spån med hjälp av en maskin kallad för stubbfräs. Detta är en effektiv och miljövänlig metod för att bli av med oönskade stubbar.

 

Varför ska jag välja stubbfräsning istället för att gräva upp stubben?

Stubbfräsning är mindre arbetsintensivt och skadar inte omgivande landskap så mycket som utgrävning gör. Dessutom är det en snabbare process och lämnar inte ett stort hål efter sig som behöver fyllas igen. Du får dessutom RUT-avdrag på utförd tjänst.

 

Hur avgörs priset för stubbfräsning?

Prissättningen beror oftast på stubbens diameter, fräsdjupet antal stubbar som ska fräsas bort, trädsort och tillgängligheten till arbetsplatsen. Ibland tas även stubbens placering och skick i beaktning.

 

Behöver storleken på stubben bedömas innan arbetet kan utföras?

Ja, för att ge en korrekt prisuppgift behöver storleken på stubben bedömas. Det finns dock inga begränsningar för hur stor eller liten stubben får vara för att vi ska stubbfräsa bort stubben.

 

Påverkar stubbens placering möjligheten att stubbfräsa?

Normalt sett kan en stubbfräs ta sig fram till de flesta platser, men svåråtkomliga stubbar kan kräva extra arbete och därmed påverka kostnaden. Maskinen behöver få plats på ytan för att det ska vara möjligt att stubbfräsa.

 

Är stubbfräsning en miljövänlig metod?

Ja, stubbfräsning anses vara miljövänlig eftersom det inte innebär användning av kemikalier och restprodukten – träflis – kan återanvändas i trädgården.

 

Hur djupt ner fräser man en stubbe?

Generellt fräses stubben ner till 10-20 centimeters djup under markytan, vilket är tillräckligt för att möjliggöra återplantering eller annan markanvändning. Vi kan fräsa ned till 35cm om underlaget tillåter.

 

Vad händer med träfliset efter stubbfräsningen?

Träfliset kan spridas ut över trädgården som marktäckning, komposteras, eller tas bort beroende på kundens önskemål. Normalt sett lämnas det vi hålet.

 

Kan jag få RUT-avdrag för stubbfräsning?

Ja, privatpersoner kan nyttja RUT-avdraget för våra stubbfräsningstjänster, vilket ger upp till 50% skattereduktion av arbetskostnaden. Där vi tar hand om ansökningsprocessen. Du behöver bara uppge personnummer och mailadress så sköter vi resten.

 

Hur lång tid tar det att stubbfräsa?

Tiden det tar att stubbfräsa varierar beroende på stubbens storlek och antal. En genomsnittlig stubbe kan ofta fräsas bort på mellan 15 minuter till en timme.

Här kan du se en film om hur stubbfräsa metoden går till.

 

Genom att ta hänsyn till dessa vanliga frågor och svar kan du få en mer fullständig förståelse för processen och fördelarna med stubbfräsning.

 

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor
Ta bort stubbar genom att stubbfräsa
Mät vid roten av stubben, dvs inte vid toppen, för hela stubben ska fräsas vid marknivå

Vi monterar din luftvärmepump​

Behöver du konsultation att välja och få en luftvärmepump installerad

Vi är certifierade kyltekniker och arbetar i södra Stockholm 

Lämna en kommentar