Toshiba Shorai

Toshiba Shorai

Toshiba Shorai en riktigt effektiv luftvärmepump

Toshiba Shorai: En luftvärmepump med hög prestanda och funktionalitet

Toshiba Shorai är en luftvärmepump som erbjuder en rad fördelar, bland annat hög prestanda, funktionalitet och energieffektivitet. Den är ett bra alternativ för dig som letar efter en luftvärmepump som kan ge dig ett bekvämt och behagligt inomhusklimat året runt.

Hög prestanda

Toshiba Shorai är en kraftfull luftvärmepump som kan värma upp stora ytor. Den har en modell som heter 35 som kan värma upp hus på upp till 180 m². Den har även en mindre modell som heter 25 och den kan värma upp ditt hem upp till 150 m².

Funktionalitet

Toshiba Shorai har en rad funktioner som gör den till en bekväm och mångsidig luftvärmepump. Den har till exempel en automatisk avfrostningsfunktion som förhindrar att is bildas på utomhusenheten, en tystgående drift som gör att den inte stör under natten och om du väljer att montera en WiFi-modul som gör att du kan styra den med din smartphone eller surfplatta.

Energieffektivitet

Shorai är en energieffektiv luftvärmepump som har en hög SEER- och SCOP-värde. SEER-värdet anger hur effektiv luftvärmepumpen är vid kylning, medan SCOP-värdet anger hur effektiv den är vid uppvärmning.  Shorai har ett SEER-värde på upp till 7,1 och ett SCOP-värde på upp till 5,1. Detta innebär att den kan spara dig pengar på elräkningen.

Design

Shorai har en modern och stilren design som passar in i de flesta hem. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en robust konstruktion som garanterar en lång livslängd.

Pris

Toshiba Shorai är en prisvärd luftvärmepump som erbjuder en rad fördelar. Priset varierar beroende på storlek och funktionalitet, men det är generellt ett bra alternativ för dig som letar efter en högkvalitativ och prisvärd luftvärmepump.

Sammanfattning

Toshiba Shorai är en luftvärmepump med hög prestanda, funktionalitet och energieffektivitet. Den är ett bra alternativ för dig som letar efter en luftvärmepump som kan ge dig ett bekvämt och behagligt inomhusklimat året runt.

Här är några specifika funktioner som gör Toshiba Shorai till en bra luftvärmepump:

  • Aktiv luftrening: Toshiba Shorai har en inbyggd luftreningsfunktion som filtrerar bort luftföroreningar, pollen och damm. Detta gör att den kan bidra till att skapa ett hälsosamt inomhusklimat.
  • Auto Comfort: Denna funktion anpassar automatiskt luftvärmepumpens inställningar till det aktuella behovet. Detta gör att du kan njuta av en bekväm temperatur utan att behöva justera inställningarna manuellt.
  • Night Mode: Denna funktion sänker ljudnivån på luftvärmepumpen under natten. Detta gör att du kan sova gott utan att störas av ljudet från luftvärmepumpen.
  • WiFi-modul: Toshiba Shorai har möjlighet att montera en WiFi-modul som gör att du kan styra den med din smartphone eller surfplatta. Detta gör att du kan ställa in luftvärmepumpen även när du inte är hemma.

Toshiba Shorai är en luftvärmepump som har det mesta att erbjuda. Den är kraftfull, funktionell, energieffektiv och har en modern design. Om du letar efter en luftvärmepump som kan ge dig ett bekvämt och behagligt inomhusklimat året runt är Toshiba Shorai ett bra alternativ.

Toshiba Shorai standardfärg är den vit. Men den finns även i premiumsvart och då ingår Wifi-modul samt en mer exklusiv fjärrkontroll med magnetfäste och snabbvalsknappar. Den styrs enklast med app och där kan du se den låga energiförbrukningen och styra de olika funktionerna. 

Toshiba Shorai svart 35 7

Vill du komma i kontakt med oss gällande Toshiba Shorai, vänligen fyll i formuläret nedan

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor

Lämna en kommentar