070-4373737 info@gentas.se

Stubbfräsning Stockholm

Stubbfräsning Stockholm

Välj Gentas för Stubbfräsning Vi har lång erfarenhet av stubbfräsning åt företag, myndigheter och privatpersoner. Vi fräser och har erfarenhet i både parker och trädgårdar. När du har flera stubbar som du vill bli av med, så får du oftast ett bättre pris. Givetvis kommer vi kostnadsfritt ut till dig och din plats och ger dig ett prisförslag på plats. Om du bor i Stockholm med omnejd och vill bli av med stubbar, kontakta Gentas för stubbfräsning idag.

Kontakta Gentas gällande stubbfräsning

Går du i tankarna att hyra en stubbfräs. Gör inte det! Det kan bli en kostsam affär. Både hyra av stubbfräs, kostnad för tänder om dessa skadas för att du går emot någon sten. Men även risken att du skadar dig själv eller något annat. Bästa sättet att fräsa stubbar kräver erfarenhet och teknik. Vi rekommenderar dig att ta in experthjälp. Tjänsten är dessutom RUT-avdragsberättigad. Stubbfräsning är något vi gör på heltid och oftast finns vi tillgängliga väldigt snabbt. Vi arbetar även kvällar och helger.
Det enda som du behöver göra inför vårt besök om du inte kan närvara är att märka upp stubbarna som du önskar bli av med. Använd gärna sprayfärg eller markera med plastpåse.

Vi har lång erfarenhet av att fräsa stubbar

Dagligen arbetar vi med att fräsa stubbar. Privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och myndigheter är våra kunder. Så vi har erfarenhet att fräsa stubbar i de flesta miljöer. Stubbfräsning är det mest miljövänliga, skonsamma och effektiva sättet att bli av med stubbar. Stubbar kan ibland vara en risk med förstörda trädgårdsmaskiner som följd eller att man snavar på dem. Så vill du bli av med dem för gott.

Hur djupt fräser vi?

Standardfräsning av en stubbe brukar normalt vara 10-15cm vilket är fullt tillräckligt om du bara vill fylla igen och exempelvis så gräs. Skulle du vilja plantera något i hålet så kan vi fräsa ned till 35cm vid behov. Så kontakta oss idag för hjälp med stubbfräsning.

Ring oss gärna

Stubbfräsning Stockholm