Så installerar GENTAS i Sverige AB din robotgräsklippare i Stockholm

Så installerar GENTAS i Sverige AB din robotgräsklippare i Stockholm

Drömmer du om en perfekt gräsmatta utan att behöva lyfta ett finger? Då kan en robotgräsklippare vara den perfekta lösningen för dig! GENTAS i Sverige AB är experter på installation av robotgräsklippare i Stockholm och hjälper dig gärna att få din gräsmatta i toppform.

 

Processen

1. Kostnadsfri offert:

Först och främst bokar du en tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket besiktigar GENTAS din trädgård och tar fram en offert baserat på dina behov och önskemål.

2. Installation:

När du har godkänt offerten bokar ni in en tid för installationen. GENTAS sköter allt från att lägga ner begränsningskabeln till att programmera robotgräsklipparen.

3. Instruktion och support:

Efter installationen får du en grundlig genomgång av hur robotgräsklipparen fungerar. GENTAS finns också tillgängliga för support om du har några frågor eller problem.

En Automower, eller robotgräsklippare, kan erbjuda flera fördelar för din trädgård:

  1. Tidsbesparing: En av de största fördelarna med en Automower är att den sparar tid. Istället för att du själv behöver klippa gräset, sköter roboten jobbet åt dig.

  2. Jämn klippning: Automowern klipper gräset lite och ofta, vilket ger en mycket jämn och fin gräsmatta. Den kan även komma åt på svåråtkomliga platser som under buskar och runt träd.

  3. Miljövänlig: En Automower drivs av batterier och släpper därför inte ut några avgaser, till skillnad från traditionella bensindrivna gräsklippare. Dessutom är den vanligtvis mycket tyst, vilket minimerar bullerstörningar.

  4. Flexibilitet: Du kan programmera din Automower att klippa gräset när som helst på dygnet, vilket gör att du kan njuta av din trädgård utan att bli störd av gräsklippning.

  5. Säkerhet: De flesta Automowers har inbyggda säkerhetsfunktioner. Om roboten lyfts upp stoppar knivarna omedelbart att rotera. Dessutom kan du ställa in en PIN-kod för att förhindra obehörig användning.

  6. Hälsa för gräsmattan: Eftersom Automowern klipper gräset ofta och lämnar kvar gräsklippet på gräsmattan, fungerar klippet som naturlig gödsel. Detta bidrar till en friskare och grönare gräsmatta.

  7. Anpassningsbar: Många Automowers kan anpassas efter storleken och formen på din trädgård. De kan hantera allt från små till stora ytor och klara av komplexa trädgårdsdesigner med smala passager och sluttningar.

  Att investera i en Automower kan därför vara ett smart val för att hålla din trädgård välklippt och vacker, samtidigt som du sparar tid och energi.

   

Varför välja GENTAS?

 • Erfarenhet och expertis: GENTAS har installerat robotgräsklippare i Stockholm i många år och har en gedigen erfarenhet av branschen.
 • Kvalitetssäker installation: GENTAS är certifierade installatörer av robotgräsklippare och garanterar en fackmannamässig installation.
 • Brett utbud av robotgräsklippare: GENTAS erbjuder ett brett utbud av robotgräsklippare i Stockholm från olika märken och modeller.
 • Kundnöjdhet: GENTAS sätter stor vikt vid kundnöjdhet och erbjuder en personlig service.
 

Läs mer och kontakta GENTAS

För att läsa mer om GENTAS och deras tjänster, besök deras hemsida: https://gentas.se/

Du kan också kontakta GENTAS via telefon: 070-4373737 eller e-post: [email protected]

Länkar:

Vi hoppas att detta blogginlägg har gett dig en bättre förståelse för hur GENTAS i Sverige AB installerar robotgräsklippare i Stockholm.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta GENTAS!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Kryssrutor
Installation robotgräsklippare i Stockholm
 • Att klippa gräsmattan kontinuerligt ger flera fördelar för både gräsets hälsa och utseendet på din trädgård det gör du enklast med en robotgräsklippare i Stockholm:

  1. Främjar tillväxt: Regelbunden klippning stimulerar gräset att växa tätare och mer jämnt, vilket skapar en tjock och frodig gräsmatta.

  2. Förhindrar skadedjur: En välskött gräsmatta är mindre attraktiv för skadedjur som insekter och gnagare.

  3. Hälsa för gräset: När du klipper gräset regelbundet blir de avklippta grässtråna korta. Dessa korta strån bryts ner lättare och fungerar som naturlig gödsel, vilket bidrar till en friskare gräsmatta.

  4. Estetik: En regelbundet klippt gräsmatta ser snygg och välvårdad ut, vilket förbättrar din trädgårds övergripande estetik.

  5. Förhindrar sjukdomar: Regelbunden klippning hjälper till att förebygga spridning av grässjukdomar. Långt gräs kan skapa ett fuktigt och skuggigt mikroklimat där sjukdomar kan frodas.

  6. Effektiv vattenanvändning: Kortare gräs förlorar mindre vatten genom avdunstning, vilket gör din gräsmatta mer torktålig och minskar behovet av bevattning.

  Genom att klippa din gräsmatta kontinuerligt kan du alltså bidra till en friskare, vackrare och mer hållbar trädgård via en robotgräsklippare i Stockholm.

Lämna en kommentar