070-4373737 info@gentas.se

Robotgräsklippare

Robotgräsklippare

Vi hjälper er att planera och installera er robotgräsklippare. Vår montör av robotgräsklippare ser till att ni ska få ut så mycket som möjligt av er robotgräsklippare

Installation

Installation inkl material, arbete och driftsättning.
kr 2495 Startavgift
  • Standardkabel 2,7mm 14kr/m
  • Premiumkabel 3,45mm 18kr/m
  • Dubbel Mantlad säkerhetskabel 4,6mm 22kr/m
Priser

OBS! Vi är ej återförsäljare av Automower.

Eftersom vi är installatörer och har erfarenhet av hundratals installationer så rekommenderar vi våra kunder Automower. Därför vi sett att dessa maskiner fungerar bäst. Våra samarbetspartners säljer Automower, men för oss spelar det ingen roll av vem ni köper er robot ifrån. Vi förmedlar givetvis Automower via våra samarbetspartners. Alla kunder som vill ha hjälp med installation av Husqvarna, Gardena eller McCULLOCK robotgräsklippare är välkomna att kontakta oss.

Automower installation

Kontakta oss på Gentas för hjälp med installation av robotgräsklippare Vi hjälper privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och myndigheter med allt från enkla till väldigt komplicerade installationer. Vi installerar er robotogräsklippare professionellt med kabelläggare. Därför får ni en dold installation och ni får ut så mycket som möjligt av er robotgräsklippare.

Marknadsledande robotgräsklippare

Automower är marknadsledande inom robotgräsklippare. Husqvarna har 30-års erfarenhet av att tillverka robotgräsklippare. Vi har efter många år och hundratals installationer sett att Husqvarna har de mest användarvänliga, säkraste och tillförlitligaste robotgräsklipparna på marknaden. 

Med vår specialbyggda kabelläggare fräser vi ned begränsningskabeln i marken efter de riktlinjer tillverkaren tillhandahåller för en driftsäker installation. Nedfräst kabel gör att installationen går betydligt fortare och det minskar även risken för kabelbrott i framtiden.

Vi lägger kabeln exakt där den skall vara så att roboten presterar optimalt. När ni behöver hjälp för att planera inköp och behöver hjälp med installation så hjälper vi på Gentas er att få en driftsäker installation så att ni får ut så mycket som möjligt av er robotgräsklippare.

Husqvarna Automower

Vi samarbetar med lokala auktoriserade återförsäljare i söderförort så ni får snabb, prisvärd helhetslösning. Vi har valt att specialisera oss på Husqvarna Automower & Gardena då vi efter många år av installationer sett att dessa maskiner är säkrast för barn och djur. De är användarvänliga, tysta för grannar samt driftsäkra för att förenkla vardagen.

Robotgräsklippare

Vill ni har hjälp med installation av er robotgräsklippare? Då hjälper Gentas er. Har ni frågor så är ni alltid välkomna att ringa oss!
070-4373737

Behöver ni hjälp med gödsling?

Vi älskar gräsmattor, det är vanligt att vi ser att gräsmattan inte har fått den näring den behöver. Detta kan vi givetvis hjälpa er med. Eftersom robotgräsklippare automatiskt med sin mulchingteknik ger ca 40% av det näringtillskott gräsmattan behöver, så har ni gjort ett mycket bra val att investera i en robotgräsklippare. Ni har tagit första steget att få er gräsmatta att bli välmående. Vill du på egen hand eller med hjälp från oss förbättra förutsättningarna ytterligare? Då kan vi använda vertikalskärare samt markförbättra med K-dressjord samt stödså före installation.

Fler tjänster vi kan utföra

Renovera gräsmatta

Läs mer om vår gräsmatterenovering. Dessa tjänster är RUT-avdragsberättigade.

Stubbfräsning 

Är det optimala sättet att ta bort en stubbe, stubben fräses ned till flis som du kan använd i din trädgård. Eftersom fliset är ogräshämmande så kan du använda det i rabatter, häckar eller som marktäckare.

I samband med installation så är det vanligt att det finns gamla stubbar i trädgården. Säg gärna till om ni vill bli av med dem i samband men vi brukar erbjuda oss att ta bort i samband med installation då de ibland stör robotens effektivitet. Eftersom stubbfräsning är även en RUT-avdragsberättigad tjänst för privatpersoner, blir det därför väldigt prisvärt för er som kund, speciellt i samband under installation av robotgräsklippare.

Robotgräsklippare gör  nytta

Robotgräsklippare gör nytta

Visste du?

Förutom att din gräsmatta mår mycket bättre än om du klipper den själv för hand. Detta beror på att robotgräsklipparen klipper mer frekvent så genom mulchingteknik får gräsmattan ett näringstillskott. Vinsterna är både miljömässiga men även estetiskt då den klipper med ett oregelbundet röreslseschema. Dessutom spar du en massa tid, som du hellre är med barnen eller spelar golf?

Så vad väntar du på?

Förenkla din vardag

Trädgården är det extra rum som skänker oss lugn i vår stressiga vardag. Vill ni ha hjälp med att installera robotgräsklippare, ogräsbekämpning, renovera er gräsmatta eller stubbfräsning? Då är Gentas ditt självklara val.

Kontakta oss

Har du frågor gällande robotgräsklippare samt installation så varmt välkommen att kontakta oss
Klicka här

Behöver du hjälp att välja robot?

Här kan du läsa mer om vad du bör tänka på när du införskaffar en robotgräsklippare

Husqvarna Automower

Klipper ditt gräs på egen hand i tuff terräng samt komplexa trädgårdar. De klarar ofta mer än du tror. Du får en perfekt klippt gräsmatta. Maskinen är helt automatiskt, den klipper i oregelbundna mönster, den klipper hela gräsmattan upp till 5000m2 stora gräsytor och hantera lutningar på egen hand med de stora hjulen. Den arbetar tyst, ni kan välja egna inställningar helt. Läs mer om robotgräsklippare från Husqvarna.

Så får ni en grönare och mer välmående gräsmatta.

Så vill ni ha en vackrare gräsmatta och trädgård samt få tid över till annat så skall ni skaffa en robotgräsklippare.

Läs mer

Här kommer ytterligare en guide från Trädgårdsmart, ni kan även läsa den inför ert köp av robotgräsklippare.

Läs mer

Vi samarbetar med dessa auktoriserade Husqvarna återförsäljarna.

Skarholmen Trädgårdsmaskiner AB

Skog & Trädgård Nynäshamn

Har ni frågor om vilken Automower som skulle passa er bäst. Då ger vi råd efter er trädgårds förutsättningar och era önskemål om funktioner.

Varför välja Gentas?

Lång erfarenhet och personlig service

Experter på robotgräsklippare, stubbfräsning och trädfällning Vi väljer endast kvalitetsprodukter

Professionella och ansvarstagande

Servicetekniker för Automower