Heavyart - Skärgårdsfyr - Trädgårdskonst

Kustinspirerade skärgårdsfyrar för ute & innemiljö, trädgårdskonst

Ring 070-4373737

Skärgårdsfyr

Skärgårdsfyr – Trädgårdskonst hos GENTAS kan beställas nedan

Stenfylld fyr

Vår trädgårdskonst pryder många trädgårdar, landställen, hotell och konferensanläggningar. Vi hoppas ni uppsakattar vår trädgårdskonst lika mycket som vi gör. När vi först såg dessa kunder vi inte låta bli att bli återförsäljare över dessa produkter och varje personligt möte med er kunder som kommer och hämtar er fyr är alltid lika trevligt! Vi önskar gärna bilder från er trädgård samt gärna ett tillstånd att publicera er skärgårdsfyr – Trädgårdskonst på vår hemsida/instagram. Maila oss gärna bilder på:

info@gentas.se

Skärgårdsfyr

Vill ni se våra Skärgårdsfyrar? Vi har ställt ut en stor, mellan och liten på konferensanläggningen Nynäs Havsbad ca 40 minuter söder om Stockholm. Vi får många positiva reaktioner av kunderna som besöker havsbadet på våra skärgårdsfyrar. Och vi kan inte tänka oss en bättre utställningsplats!

Stenfyllda fyrar

Vi får ofta frågan vilka stenar man skall lägga i sin skärgårdsfyr. Vi rekommenderar alltid att man mottager sin beställning först för att bilda sig en uppfattning om vilken storlek på stenar man önskar. Men vi brukar rekommendera kattskallar eller vita tumlade carrara stenar.

Heavyart

Våra vackra skärgårdsfyrar tillverkas på västkusten i Frillesås av Peter, Veronica & Peter. Vi riktar ett speciellt tack till er som låter oss vara återförsäljare av er vackra trädgårdskonst. Läs mer hos Heavyart

Varför välja Gentas?

Lång erfarenhet och personlig service

Experter på robotgräsklippare, stubbfräsning och trädfällning

Vi väljer endast kvalitetsprodukter

Professionella och ansvarstagande

Kontakta oss