070-4373737 info@gentas.se

Kamado SUMO Grill

Kolgrillar i världsklass, Beställer ni via oss får ni er grill hemlevererad direkt från leverantören

Ring 070-4373737

Kamadogrillning har utövats i tusentals år. Förlagan kommer från Japan och ordet kamado har på japanska samma betydelse som ugn. Det var från början ett sätt att tillaga sin mat med hjälp av en stenbebyggelse och en eldstad.

En grill från Kamado SUMO är i princip självrengörande. Högsta kvalité i keramikbränning och övriga detaljer gör att de passar extra bra till det skandinaviska klimatet. Tack vare den gedigna keramikkonstruktionen isoleras värmen vilket gör att man med en liten mängd kol kan grilla länge. Dessutom är det enklare att få ett bättre resultat på det man grillar tack vare kamadogrillarnas jämna värmefördelning.

Upptäck den senaste trenden med keramiska grillar!
Lyft dina grillupplevelser till nästa nivå med Kamado SUMO

Vid prisuppgifter på andra grillar ur Kamados kolgrillar och sortimentsfrågor, var god maila info@gentas.se

https://www.kamadosumo.se/

“Kamado SUMO håller högsta kvalitet och har alla egenskaper som krävs för att användas året runt i det tuffa skandinaviska klimatet. Min ambition är att sprida kamado grillens förträfflighet till fler grillmästare genom att erbjuda en genuin kvalitetskamado med ett stort utbud av tillbehör och marknadens bästa service.

Kamado SUMO grillens egenskap av att kombinera kolgrill med isolerande ugn ger dig ett fantastiskt mört kött som har den riktiga kolgrillseldade smaken. Du får en fantastiskt mångsidig kolgrill som klarar allt från low-and-slow till reversed sear och härliga stenugnsbakade pizzor” – Johan Jureskog

Typiskt för en kamadogrill är att de är tillverkade i ett keramiskt material, vilket ger grillen en optimal isolering och effektivitet. Förmågan att kunna hålla både mycket höga och mycket låga temperaturer gör dessa grillar perfekta att grilla och röka i.

Fördelarna med en keramisk grill är att man får ett saftigare kött. Den isolerande keramiken gör att man inte behöver ha ett högt luftflöde genom grillen. Keramikgrillar får råvarorna att behålla sin naturliga fuktighet vilket höjer smakupplevelsen. Den andra stora fördelen är att det går att hålla en låg (från ca 100 grader) och stabil temperatur länge eftersom den har en stor massa.

Denna typ av grill kan användas till många olika sätt att tillaga maten. Rätt tillbehör gör det enkelt att grilla indirekt men även direkt för att få den goda grillsmaken. Om du vill göra pulled pork eller baka bröd (som kräver jämn värme) är kamadogrillen ett bra val eftersom temperaturen enkelt kan regleras via lufttillförseln. Det går att göra allt från saftiga köttbitar till smakrika brödlimpor.

En Kamado grill kan dessutom användas året runt, även i det kalla skandinaviska klimatet.

Varför välja Gentas?

Lång erfarenhet och personlig service

Experter på robotgräsklippare, stubbfräsning ogräsbekämpning och gräsmatterenovering

Vi väljer endast kvalitetsprodukter

Professionella och ansvarstagande