Gentas Gardena Robotgräsklippare

Gardena Robotgräsklippare

Gardena Robotgräsklippare

Den banbrytande robotgräsklipparen

som klipper och klipper och klipper…

Tyst. Automatisk. Exakt och pålitlig. Robotgräsklipparen som förvandlar din trädgård till en vilsam plats. Efter att ha ägnat otaliga timmar till att ta fram produkten, följt av intensiv forskning och utveckling inom vår grupp av företag, satte vi robotgräsklipparen i arbete på världens gräsmattor för mer än två årtionden sedan.

Idag kan vi se tillbaka på mer än 20 års erfarenhet inom området, med otaliga välklippta ytor och välskötta gräsmattor.

Gräsmattan är mittpunkten i trädgården. Så snart din robotgräsklippare tar över klippningen slipper du skötseln och kan istället luta dig tillbaka och koppla av. Det är så enkelt. Här finns mer information om vilken GARDENA robotgräsklippare som passar dig och din trädgård bäst.

Trädgården är precis vad du behöver för att varva ner. Den är en grön fristad med plats för det som gör livet värt att leva. Bestäm själv om du vill tillbringa tiden du sparar i trädgården eller någon annanstans. Tid är inte pengar, tid är för att leva.

Vid prisuppgifter och sortimentsfrågor, var god maila info@gentas.se

1. BESIKTNING

Vi hjälper dig att räkna ut storleken på din gräsmatta och att välja rätt modell av robotgräsklippare samt ger råd om hur installationen skall utföras samt t ex om din gräsmatta behöver delas in i flera zoner. Kostnad 895kr om inte installation bokas.

2. INSTALLATION ROBOTGRÄSKLIPPARE

Vi installerar din nya robotgräsklippare snabbt och smidigt. Vi har kabelnedläggare och andra hjälpmedel för att säkerställa en god funktion.

Givetvis kan du installera din robotgräsklippare själv MEN om du väljer att vi skall utföra installationen så sparar du tid och vi garanterar att du får ett problemfritt ägande!

3. FÄRDIGT

Nu kan du luta dig tillbaka och se på när din nya robotgräsklippare gör jobbet och du kan själv ägna din tid åt andra saker än att klippa gräset!

Välkommen hem till en nyklippt gräsmatta – varje dag!

Gör det själv

Installation robotgräsklippare

Se nedan video för att enklast göra installationen själv.

Robotgräsklipparen

Funktionsprincip

Laddstationen

Begränsningskabel

Kabelanslutningar

Biytor

Kom igång

Underhåll

Vinterförvaring