070-4373737 info@gentas.se

Foamstream metoden

Foamstream metoden

Fakta om Foamstream

Foamstream metoden är hetvatten och skum som är verkningsämne samt isolerande skikt. vill du läsa mer om hur det fungerar i detalj så hänvisar vi till till tillverkarens sida.

Se filmen

Här bredvid så kan du se hur Foamstream metoden fungerar i urbana miljöer och hur skonsam samt miljövänligt den tar bort ogräs på en mängd olika ytor. Att kunna erbjuda en kostnadseffektiv lösning att hjälpa privatkunder, företag, bostadsrättsföreningar och myndigheter att bli av med ogräs är något vi på GENTAS är stolta att kunna tillhandahålla en sådan tjänst. Idag är gifter inte tillåtet utan speciallicens samt utbildning.

Ogräsbekämpning utan herbicider

Foamstream är den marknadsledande herbicidfria lösningen för bekämpning av exempelvis oönskad vegetation, inklusive ogräs, mossa och alger. Dess patenterade lågtrycksprocess kombinerar hetvatten och miljövänligt biologiskt nedbrytbart skum. Skummet är tillverkat av naturliga vegetabiliska oljor samt sockerarter, vilket gör det säkert för användning i närheten av människor, djur och känsliga miljöer.

Med olika munstycken kan Foamstream användas för mer än endast ogräsbekämpning. Den kan ställas om till högtryck och hetvatten vilket gör den exemplarisk för sanering i urbana miljöer som exempelvis borttagning av tuggummi, tvätt av hårt smutsiga ytor och allmän sanering. Denna metod är ett mycket kostnadseffektivt för många olika typer av rengöring, sanering och ogräsbekämpning.

 Vårt uppdrag innefattar att säkerställa attvåra produkter är säkra och miljövänliga för uppdrag hos våra kunder. Skummet som utvecklats för detta område är organiskt, giftfritt och säkrat av många tillsynsorgan runt om i världen. Foamstream kan därför användas obegränsat i alla de områden där vi verkar.