070-4373737 info@gentas.se

Automower installation

Automower installation

Vi på Gentas är erfarna montörer av robotgräsklippare. Planering och installation av robotgräsklippare så att ni får ut så mycket som möjligt av er Automower / Robotgräsklippare.

Kostnad installation

Installation

Installation inkl material, arbete och driftsättning.
kr 2495 Startavgift
  • Standardkabel 2,7mm 14kr/m
  • Premiumkabel 3,45mm 18kr/m
  • Dubbel Mantlad säkerhetskabel 4,6mm 22kr/m
Populär

Automower installation

Kontakta Gentas för installation av robotgräsklippare, vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar och myndigheter med enkla och komplicerade installationer.

Vi installerar er robotogräsklippare professionellt så ni får ut så mycket som möjligt av er Automower.

Automower är marknadsledanade inom robotgräsklippare, vi har efter många år av installationer sett att Husqvarna har de mest tillförlitliga robotgräsklipparna. Med vår specialbyggda kabelläggare fräser vi ned begränsingskabeln i marken efter de riktlinjer tillverkaren tillhandahåller för en driftsäker installation. Nedfräst kabel går betydligt fortare och minskar även risken för kabelbrott.

Montera robotgräsklippare

Vi lägger kabeln exakt där den skall vara så roboten presterar optimalt. När ni behöver hjälp för att planera inköp och behöver hjälp med installation så hjälper Gentas er att få en driftsäker installation så att ni får ut så mycket som möjligt av er robotgräsklippare.

Vi samarbetar med lokala auktoriserade återförsäljare så ni får snabb, prisvärd helhetslösning. Vi har valt att specialisera oss på Husqvarna Automower & Gardena då vi efter år av installationer sett att dessa maskiner är säkrast för barn och djur. De är användarvänliga, tysta för grannar samt driftsäkra för att förenkla vardagen. Så behöver ni hjälp att installera din robotgräsklippare? Det finns vissa saker att förbereda för att få en så bra installation som möjligt. Gräsmattan bör vara nyklippt, vid torrt väder så kan ni med fördel vattna kanterna där begränsningskabeln skall fräsas ned. Ta bort hinder som inte är tänkta att de skall finnas när roboten är ute och klipper. Har ni frågor så är ni alltid välkomna att ringa oss!

Vi gör det enkelt

Du behöver inte vara hemma när vi installerar så länge vi kommit överens om vad vi ska göra och att kan vara tillgängliga per telefon. Ofta kommer vi ut till våra kunder och ser att gräsmattan inte alltid har fått den näring den behöver. Nu när ni valt att investera i en robotgräsklippare så har nu gjort ett bra val för er gräsmatta. Då robotgräsklipparen automatiskt ger ca 40% av den näring gräsmattan behöver. 

Renovera gräsmattan

Vill ni att er gräsmatta ska bli ännu mer välmående så kan vi använda vertikalskärare samt markförbättra med K-dressjord samt stödså före installation. 

Läs mer om vår gräsmatterenovering. Dessa tjänster är RUT-avdragsberättigade. I samband med installation så är det vanligt att det finns gamla stubbar, dessa brukar vi erbjuda oss att ta bort i samband med installation då de ibland stör robotens effektivitet. Stubbfräsning är även en RUT-avdragsberättigad tjänst för privatpersoner. Vilket gör att det är väldigt prisvärt för er som kund, speciellt i samband med Automower installation.

Stubbfräsning är det optimala sättet att ta bort en stubbe, stubben blir till flis som blir organisk gödning i din trädgård. 

”Trädgården är det rum som skänker oss lugn i vår stressiga vardag” 

Vill ni ha hjälp med att installera robotgräsklippare, ogräsbekämpning, renovera er gräsmatta  eller stubbfräsning?

Då är Gentas ditt självklara val.

Behöver du hjälp att välja robotgräsklippare läs mer och klicka här

Visste du?

Förutom att en robotgräsklippare ger er tid att göra annat. Så får den er gräsmatta att må bättre än om ni klipper den för hand. Både miljömässigt men även estetiskt då den klipper oregelbundet. Vilket gör att den inte skapar hjulspår och de vanliga ränderna i gräsmattan. Dessutom så använder de sig av mulchingteknik. Det betyder att den klipper väldigt små delar som singlar ned i gräsmattan och ger den näring. 

Så ni får en grönare och mer välmående gräsmatta. 

Så vill ni ha en vackrare gräsmatta och trädgård samt få tid över till annat så skall ni skaffa en robotgräsklippare.

Läs mer

Vi samarbetar med dessa auktoriserade Husqvarna återförsäljarna.

Skärholmens Bil & Traktor AB

Skog & Trädgård Nynäshamn

Har ni frågor om vilken Automower som skulle passa er bäst. Då ger vi råd efter er trädgårds förutsättningar och era önskemål om funktioner.

Husqvarna Automower klipper gräs på egen hand i tuff terräng i komplexa trädgårdar. Du får en perfekt klippt gräsmatta. Maskinen är helt automatiskt, den klipper i oregelbundna mönster, den klipper hela gräsmattan upp till 5000m2 stora gräsytor och hantera lutningar på egen hand med de stora hjulen. Den arbetar tyst, ni kan välja inställningar helt. Läs mer om robotgräsklippare från Husqvarna.

Varför välja Gentas?

Lång erfarenhet och personlig service

Experter på robotgräsklippare, stubbfräsning och trädfällning

Vi väljer endast kvalitetsprodukter

Professionella och ansvarstagande

”I högsäsong kan ni få vänta ett par veckor med installationsdatum, om ni vill boka tidigt för att få er robotgräsklippare installerad i vår kan ni nedan ringa och beställa er installation”.